Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک‌شدن به اول دی ماه و آغاز طرح اجباری‌شدن استفاده از رمز دوم یک‌بارمصرف کارت‌های بانکی، برخی سوءاستفاده‌ها در این زمینه آغاز شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ روابط عمومی بانک ملی ایران، اعلام کرد: با وجود همه تأکیدها مبنی بر این‌که «اپلیکیشن 60» تنها از سایت بانک ملی ایران قابل دریافت است، عده‌ای تلاش دارند مشتریان بانک را به صفحات جعلی سوق بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این در پیامکی، نشانی اینترنتی جعلی bmı.com/puya به‌عنوان مرجع دریافت ثبت‌نام برای دریافت رمز یک‌بارمصرف بانک ملی ایران معرفی شده بود.

به‌تازگی نیز پیامک دیگری با این عنوان به مشتریان بانک ارسال شده است: «امروز آخرین مهلت ثبت‌نام رایگان رمز دوم پویا bmi-ir.site/puya»، در نمونه جدید، سایتی کاملاً مشابه سایت بانک ملی ایران طراحی شده تا مخاطب را به اشتباه بیندازد.

از این رو به مشتریان تأکید می‌شود دریافت رمز یک‌بارمصرف بانک ملی ایران تنها از طریق «اپلیکیشن 60» امکان‌پذیر است و این اپلیکیشن نیز در سایت بانک ملی ایران به‌نشانی bmi.ir و یا فروشگاه‌های آن‌لاین معتبر موجود است.

 

انتهای پیام/ط

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۱۶۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام شبکه اغفال دختران چَتِربِت | ویدئو

دریافت 8 MB دریافت 10 MB

به گزارش همشهری آنلاین، سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی پلیس با اشاره به پرونده "چَتِر بِیت" که اقدام به تهیه فیلم‌های مستهجن و مروج فساد به صورت برنامه زنده برای شبکه‌ها و سایت‌های منتشرکننده محتوای غیر اخلاقی می‌نمود، اظهار داشت: متأسفانه برخی از دخترانِ کم سن و سال و جوان( ۱۵ تا ۲۶ سال) در دام سرکرده شبکه "چَتِربِیت" که در قالب کارآفرینی برای جوانان در رشته‌های کامپیوتر، زبان انگلیسی، طراحی سایت و شبکه و... تبلیغ می‌نمود گرفتار آمده و پس از شناسایی، ساماندهی و آموزش، اقدام به تولید فیلم‌های جنسی زنده برای مردان با ملیت‌های مختلف آلمانی، فرانسوی، آمریکایی، اوکراینی، روسی، انگلیسی و... می‌کردند.

کد خبر 847387 منبع: فارس برچسب‌ها دختران خبر مهم فساد

دیگر خبرها

  • کلاهبرداری با ترفند رسیدساز جعلی
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • انهدام شبکه اغفال دختران چَتِربِت | ویدئو
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • مهاجرت با ویزای جعلی
  • دستگیری عامل کلاهبرداری سرمایه گذاری اکسیر فارابی
  • بازار سیاه مهاجرت با ویزای جعلی
  • پایان کار متهم به کلاهبرداری در بردسکن