Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک شدن به اول دی ماه و آغاز طرح اجباری شدن استفاده از رمز یکبار مصرف دوم کارت‌های بانکی، برخی سوء استفاده‌ها در این زمینه آغاز شده است. به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، روابط عمومی بانک ملی ایران، اعلام کرد: با وجود همه تاکید‌ها مبنی بر این که «اپلیکیشن ۶۰» تنها از سایت بانک ملی ایران قابل دریافت است، عده‌ای تلاش دارند مشتریان بانک را به صفحات جعلی سوق بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پیش از این در پیامکی، نشانی اینترنتی جعلی bmı.com/puya به عنوان مرجع دریافت ثبت نام برای دریافت رمز یکبار مصرف بانک ملی ایران معرفی شده بود.

به تازگی نیز پیامک دیگری با این عنوان به مشتریان بانک ارسال شده است: «امروز آخرین مهلت ثبت نام رایگان رمز دوم پویا bmi-ir.site/puya» در نمونه جدید، سایتی کاملا مشابه سایت بانک ملی ایران طراحی شده تا مخاطب را به اشتباه بیاندازد.

از این رو به مشتریان تاکید می‌شود دریافت رمز یکبار مصرف بانک ملی ایران تنها از طریق «اپلیکیشن ۶۰» امکان پذیر است و این اپلیکیشن نیز در سایت بانک ملی ایران به نشانی bmi.ir و یا فروشگاه‌های آنلاین معتبر موجود است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیامک های جعلی رمز یکبار مصرف اپلیکیشن ۶۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۰۲۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت

  به گزارش تابناک به نقل از وبدا، سازمان اورژانس کشور از مسمومیت ۵۳ نفر در بازه زمانی ۸ فروردین تا ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در کشور خبر داد و عنوان کرد که ۱۴ نفر از این مسمومان همچنان بستری و تحت نظر هستند.

طبق اعلام این سازمان استان‌های فارس با ۱۶، لرستان با ۱۲ و کرمانشاه با ۱۰ نفر بیشترین مسمونان با قارچ وحشی را در کشور داشته‌اند که خوشبختانه هیچ یک از مسمومان، جان خود را از دست نداده است.

این سازمان با اشاره به حجم بالای بارش در فصل بهار در اکثر نقاط کشور و افزایش رویش انواع قارچ‌ها در طبیعت، اعلام کرد: متاسفانه برخی گروه‌های طبیعت گرد نسبت به مصرف این قارچ‌ها اقدام می‌کنند که می‌تواند موجب بیماری آن‌ها شود. با توجه به گرایش جوانان و مردم به طبیعت گردی، لازم است هشدار‌های لازم نسبت به پرهیز از مصرف قارچ‌ها در طبیعت داده و رسانه‌ها نیز در این زمینه اطلاع نقش آفرینی کنند.

دیگر خبرها

  • آشنايي با جديدترين پرتال پیامک /ارتباطات سریع و جذاب برای همه
  • بانک تجارت در فروردین 1403 جمعا 1698 فقره وام ازدواج و فرزندآوری پرداخت کرد
  • هشدار برای پرهیز از مصرف قارچ در طبیعت
  • انهدام شبکه اغفال دختران چَتِربِت | ویدئو
  • پیامک سازمان آب به شهروندان برای ذخیره آب چه معنایی دارد؟
  • پشت صحنه پیامک «آبفا»
  • لزوم کاهش مصرف کیسه‌ها و ظروف یکبار مصرف پلاستیکی
  • جزئیات دانلود و بارگذاری فیش حقوقی بازنشستگان
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • مهاجرت با ویزای جعلی