Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیرو انتشار خبری با عنوان«زائران اربعین درگیر بی‌تدبیری‌ها» توسط سایت خبری افکارنیوز روابط عمومی بانک ملی جوابیه ای را به منظور ایجاد شفافیت و برطرف نمودن ابهام ذهنی هموطنان عزیز تنظیم نمود.متن این جوابیه بدین شرح می باشد:

جناب آقای حسینی

مدیر مسئول محترم سایت خبری افکارنیوز

موضوع : جوابیه فوری

 با احترام

عطف به مطلب مندرج در آن سایت محترم مورخ 1397/08/06 با عنوان " زائران اربعین درگیر بی‌تدبیری‌ها"، توضیحات ذیل ایفاد می گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خواهشمند است دستور فرمایید جهت تنویر افکار عمومی ، مطلب مذکور را در اسرع وقت در آن سایت درج نمایند.

وضعیت توزیع ارز اربعین روان است

« مطالب درج شده در این گزارش بر اساس اطلاعات قدیمی از شرایط تحویل ارز زائران بوده و طی چند روز اخیر بانک ملی ایران با برنامه‌ریزی و پیاده‌سازی ساز و کارهای مختلف،‌ روند تحویل ارز در نقاط مرزی و کشور را تسریع بخشیده و اکنون زائران بدون معطلی در صف انتظار ارز خود را تحویل می‌گیرند.

ضمن اینکه بانک ملی ایران از همان ابتدای آغاز مراسم پیاده‌ روی اربعین حسینی ،‌ نسبت به اطلاع‌رسانی لحظه‌ای از وضعیت تحویل ارز اقدام کرده و این اطلاع‌رسانی نمی‌تواند به منزله اجبار به پاسخگویی تلقی شود.

لازم به ذکر است، ‌پیش‌بینی‌ها و برنامه‌ریزی‌های لازم برای پرداخت ارز به زائران انجام شده بود، ‌اما متاسفانه عدم همکاری طرف عراقی و ضعف زیرساخت‌های این کشور باعث بروز مشکلاتی شد.

با این حال پس از راه‌اندازی سومین کارگزاری تحویل ارز در شهر نجف و دومین مرکز در شهر کربلا و همچنین افزایش تعداد باجه‌ها در نقاط مرزی،‌ وضعیت تحویل ارز زائران در شهرهای مرزی و کشور عراق در حال حاضر روان است و صفی وجود ندارد. »

سلامتی و موفقیت روز افزون جناب عالی و همکاران را از درگاه خداوند متعال خواستاریم.

 

 

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: ارز ایران روابط عمومی کربلا بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۹۰۴۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها

یک کارشناس اقتصادی با اشاره به صحبت های رهبری گفت: تولید صادراتی زیر بار دستورالعمل های بانک مرکزی له شد؛ بانک مرکزی بگوید نتیجه صدور گواهی ۳۰ درصدی چه بود.

به گزارش مشرق، مرتضی افقه کارشناس اقتصادی با انتقاد از سیاست‌های بانک مرکزی گفت: سیاست‌های بانک مرکزی نشان می‌دهد که واقعیت‌های اقتصادی دیده نمی‌شود به طوری که بازگشت ارز صادراتی با نرخ دستوری بسیار پایین‌تر از نرخ دلار غیررسمی و انتشار گواهی سپرده ۳۰ درصدی اجحاف در حق تولیدکنندگان بود و دستاوردی هم در زمینه کنترل بازار ارز و انتظارات نداشت.

افقه اظهار داشت: سیاست‌های پولی بانک مرکزی به ویژه تثبیت نرخ ارز در محدوده ۴۰ درصد و فشار به صادرکنندگان برای رفع تعهد ارزی باعث شده تولید صادراتی که از ارز یارانه‌ای استفاده نمی‌کنند در شرایط سختی قرار گیرند.

این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه سیاست‌های اقتصادی نتوانسته متغیرهای اقتصادی کشور را تحت تأثیر قرار دهد، خاطرنشان کرد: سیاست‌های پولی که بانک مرکزی اعمال می‌کند نتوانسته در بازار تأثیرگذار است و آمارها بیانگر این موضوع است.

او ادامه داد: با توجه به شرایط فعلی به غلط سیاست‌های کنترل نرخ ارز از سوی بانک مرکزی دنبال می‌شود، در حالی که نرخ ارز امروز تحت تأثیر شدید انتظارات است و سیاست‌های پولی و ارزی این بانک نتوانسته نرخ‌ها را تحت کنترل درآورد.

افقه تصریح کرد: بانک مرکزی احتمالاً تحت فشارهای وارده یک سیاست‌هایی را اعمال می‌کند از جمله انتشار اوراق گواهی ۳۰ درصد که سیاست بسیار عجیبی بود. چون در شرایطی که بر رشد تولید تاکید بسیار زیادی می‌شود این سیاست فشار بسیار زیادی به تولیدکننده وارد کرد. از سوی دیگر این اوراق نتوانست قیمت ارز را نیز کنترل کند چراکه عامل افزایش نرخ چیز دیگری است؛ بانک مرکزی با این سیاست فقط به تولیدکننده اجحاف کرد.

او یادآور شد: درست است که مشکلات امروز نمود اقتصادی دارد اما ریشه این مشکلات در سیاست‌های خارجی و تنش‌های داخلی است و بخشی زیادی از اینها نیز در اختیار دولت نیست؛ اما در این شرایط فرمول‌های اقتصادی این چنینی و دستوری نیز جواب نمی‌دهد.

این کارشناس اقتصادی درباره سیاست پیمان سپاری ارزی نیز گفت: بخشی از صادرات ما مواد خام نفتی و فرآورده‌های آن است که عموماً از یارانه‌های ارزی هم بهره مند می‌شوند. این دسته از صادرات ارزش افزوده مناسبی ایجاد نمی‌کند. اما آن بخش بزرگی از صادرات کشور که تولیدات صنعتی به حساب می آیند به دلیل فشاری که بانک مرکزی آن هم در شرایط تحریم به آنها برای بازگرداندن ارز وارد می‌کند تحت ضربه قرار دارد و با ادامه شرایط می‌تواند به طور کامل از دست برود.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • سفر زائران اربعین با خودروی شخصی به عراق؟ | واکنش مهم یک مقام دولتی
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • امکان ایفای تعهدات صادراتی، از طریق بانک سامان
  • مشکلات ۴۱۲ نقطه حادثه خیز پرتصادف مرتفع شد/ پیش‌بینی ۴ میلیون زائر برای اربعین امسال
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • لزوم بهره گیری از تمام ظرفیت‌ها برای اعزام زائران اربعین از مرکزی
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟
  • تولید زیر بار فشار دستورالعمل ها
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات